Дослідження формування поїздів при виконанні судових залізнично-транспортних експертиз - Джус, О.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
В статті розглянуто особливості дослідження формування поїзда при виконанні залізнично-транспортної експертизи. Також у даній роботі розглянуто необхідний перелік нормативних документів, які використовуються працівниками залізниці для встановлення технічного стану пасажирських та вантажних вагонів.