Обʼєкти залізнично-транспортної експертизи як джерело отримання доказів (висновку експерта) - Ковальчук, О.Б. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
В даній статті розглядається перелік необхідних обʼєктів залізнично-транспортної експертизи для дослідження випадків крадіжок матеріалів верхньої будови колії; травмування людей рухомим складом, його зіткнення з іншими транспортними засобами під час виконання членами локомотивної бригади поїзної і маневрової роботи.