Дослідження телекомунікаційного обладнання термінації VoIP трафіку (рефайлінгу), побудованого на базі модемів Huawei - Куцо, Г.В.; Юлов, С.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
В цій статті містяться базові відомості щодо організації системи рефайлінгу (термінації VoIP трафіку), розглянуто необхідне для цього апаратне та програмне забезпечення. Стисло розглянуто загальновживане програмне забезпечення, яке використовується для організації рефайлінгу. Вказане програмне забезпечення та наведена інструкція до його використання для уникнення блокування обладнання з боку операторів стільникового звʼязку.