Особливості проведения досліджень по підтвердженню економічно обґрунтованих тарифів в сфері теплопостачання - Переймивовк, Т.А.; Жолобецька, М.Б. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Аналіз чинного законодавства показує, що ряд нормативних актів містять численні колізії та неузгодженості при визначенні житлово-комунальних послуг; оперують різною термінологією по відношенню до житлово-комунальної сфери (обʼєкти, товари та послуги), а деякі з термінів взагалі не є співставними між собою.Метою статті є дослідження складу витрат, що впливають на формування тарифів в сфері теплопостачання.Відсутність комплексної нормативно-правової й методичної бази щодо регулювання особливостей формування собівартості послуг у підгалузях житлово-комунального господарства ускладнює планування й облік витрат, калькулювання собівартості послуг.