Алгоритм проведення економічних досліджень контрольованих операцій - Гриненко, І.М.; Гриненко, Ю.І. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Виходячи з експертної практики, розроблено алгоритм проведення дослідження контрольованих операцій в розрізі стадій дослідження та залежно від поставлених задач.