Визначення вартості майнових прав на торговельну марку - Голова, І.Г. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Стаття присвячена висвітленню проблем визначення вартості майнових прав на торговельну марку при проведенні судових експертиз у сфері інтелектуальної власності. У статті наведено мінімально-необхідний перелік документів, які дозволяють провести ідентифікацію майнових прав на торговельну марку та зрештою визначити їх вартість, навіть в умовах обмеженої інформації.