Психологічні маркери довірчості як ознаки шахрайських дій при проведенні судових психологічних експертиз у справах про визнання угод недійсними - Ірхін, Ю.Б. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У статті викладено результати наукових досліджень, присвячених визначенню психологічних складових шахрайських дій при проведенні судових психологічних експертиз у справах про визнання угод недійсними у психолого-технологічному дискурсі, розмежуванню злочинного та природного поводження при здійсненні шахрайських дій під час укладання угод.