Кодекс поведінки судових експертів України як одна із умов членства в ENFSI - Рувін, О.Г.; Голікова, Т.Д.; Полтавський, А.О.; Ірхін, Ю.Б.; Ованнісян, А.Л.; Шимановський, С.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті висвітлено напрямки діяльності державних спеціалізованих установ України, що здійснюють судово-експертну діяльність, з інтеграції у міжнародні судово-експертні організації, зокрема, ENFSI, через їх акредитацію на відповідність вимог міжнародних стандартів систем управління якістю, гармонізованих в Україні. На практичному прикладі показано необхідність розробки та введення в дію Кодексу поведінки судового експерта як одного з елементів удосконалення судово-експертної діяльності держави.