Помилки при проведенні криміналістичних експертиз: різновиди, причини виникнення та шляхи попередження - Арешонков, В.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті на основі аналізу наукових джерел та експертної практики визначені найбільш типові помилки, які допускають експерти при проведенні криміналістичних експертиз. За результатами аналізу визначено причини таких помилок, а також шляхи та особливості їх запобігання.