Судово-експертне право: поняття, предмет, система - Форіс, Ю.Б. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті на підставі аналізу норм права, що регулюють судово-експертну діяльність, та положень теорії права, сформульовано поняття, предмет, метод і систему судово-експертного права.