Дисертації з методики розслідування злочинів: форма та зміст - Іщенко, А.В.; Ляшенко, Д.А. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
Узагальнені дані про форму та зміст кандидатських дисертацій з проблем методики розслідування злочинів та висловлюються пропозиції щодо підвищення їх теоретичного рівня та практичної спрямованості.