Особливості допиту підозрюваного при розслідуванні незаконного видобування вугілля - Ревенко, О.І. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
Стаття присвячена особливостям проведення такої слідчої (розшукової) дії, як допит підозрюваного. Виділено основні питання та завдання, що стоять перед слідчим під час підготовки та проведення зазначеного виду допиту. Сформульовано рекомендації щодо тактики проведення допиту підозрюваного, залежно від слідчої ситуації. Визначено важливість проведення зазначеної слідчої (розшукової) дії для подальшої організації досудового розслідування незаконного видобування вугілля.