Криміналістична характеристика незаконної порубки лісу - Пилипенко, О.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
Стаття присвячена розгляду криміналістичної характеристики незаконної порубки лісу. На підставі аналізу матеріалів слідчої та судової практики виділено її основні елементи та наведено деталізовані відомості щодо предмету злочинного посягання, способів, слідів, обстановки та особи злочинця. Показано їх значення для організації розслідування даного виду злочинів.