Методичні аспекти діагностичного (ситуаційного) дослідження вогнепальних пошкоджень багатошарового автомобільного скла - Мазниченко, Ю.О.; Мельник, О.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті розглянуті методичні аспекти діагностичного (ситуаційного) дослідження вогнепальних ушкоджень багатошарового автомобільного скла. Проаналізовані проблемні питання удосконалення методики судово-балістичних досліджень у згаданій сфері. Вказані шляхи підвищення ефективності існуючої методики та розробки нової окремої методики за рахунок застосування сучасних методів і технічних засобів дослідження.