Окремі аспекти виготовлення та персоналізації документів на полімерній основі - Науменко, C.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
На сьогодні, широкого розповсюдження набули документи, виготовлені на пластиковій основі. Поряд з перевагами такі документи мають і певні недоліки. В даній статті, розглядаються деякі аспекти виготовлення та персоналізації таких документів, виявлені в процесі проведення експертних досліджень.