Особливості проведення досліджень відповідності дій персоналу пожежно-рятувальних підрозділів нормативним вимогам під час гасіння пожеж - Шмерего, О.Б.; Лисенко, О.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті висвітлені проблеми проведення експертних досліджень щодо вчинених оперативно-тактичних дій пожежно-рятувальними підрозділами під час гасіння пожеж стосовно відповідності їх вимогам нормативних документів.