Проблемні питання щодо віднесення програм до шкідливих програмних засобів - Нізовцев, Ю.Ю. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
Розглянуто проблемні питання щодо встановлення призначення програми як шкідливого програмного засобу в рамках судової експертизи. Окреслено межі компетенції експерта, а також розмежування повноважень експерта та слідчого у цьому питанні.