Алгоритм проведення економічних досліджень кредитних операцій банку - Переймивовк, Т.А.; Жолобецька, М.Б. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
Виходячи з експертної практики, розроблено алгоритми проведення дослідження кредитних операцій банку в розрізі стадій дослідження та залежно від поставлених завдань.