Особливості дослідження операцій банківського кредитування юридичних осіб - Бугаєнко, О.Д.; Жолобецька, М.Б. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
Виходячи з експертної практики, розглянуто особливості проведення судово-економічних досліджень з питань кредитування юридичних осіб. Систематизовані методичні підходи дослідження кредитних операцій по юридичним особам, наведено алгоритм проведення досліджень операцій з банківського кредитування юридичних осіб.