Визначення вартості майна і техніки військового призначення та озброєння - Бондар, В.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті на підставі проведеного аналізу нормативної бази в галузі проведення оцінки майна і техніки військового призначення та озброєння, проаналізовано можливі методичні підходи до визначення ринкової та неринкових видів вартості, а також вихідні дані та джерела інформації, які необхідні для проведення експертиз за вказаним напрямком.