Базові алгоритми визначення ринкової вартості аварійно пошкоджених автомобілів - Юхименко, А.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті на підставі аналізу експертної практики наведено базові алгоритми, які можуть бути застосовані при вирішенні питання щодо визначення вартості аварійно пошкоджених колісних транспортних засобів з врахуванням положень чинної методики.