Становлення інституту негласних слідчих (розшукових) дій - Лук’янчиков, Є.Д.; Лук’янчиков, Б.Є. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
Стаття присвячена аналізу наукових підходів до формування визначення слідчих (розшукових) дій та їх складової частини, що в новому КПК України набули назву негласних через особливий порядок підготовки та проведення. Досліджуються підстави їх систематизації та критерії класифікації відповідно до чинного КПК України, проводиться розмежування з оперативно-розшуковими заходами.