Особливості експертних помилок та деякі шляхи їх запобігання під час проведення судово-балістичних експертиз - Кофанов, А.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
Розглянуто питання щодо природи експертних помилок, їх загальних ознак та відмінностей при проведенні деяких судово-експертних досліджень.