Експертиза холодної зброї: проблеми теорії та практики - Кобилянський, О.Л. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
У статті проаналізовано основні положення методики дослідження холодної зброї та конструктивно схожих з нею виробів, окреслено проблемні питання проведення експертизи холодної зброї та викладено пропозиції щодо їх усунення. Запропоновано шляхи удосконалення діючої методики дослідження холодної зброї.