Про практику використання можливостей комплексу хімічних експертиз по дослідженню наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів - Пасічник, В.В.; Шкурдода, С.В.; Посільський, О.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
У статті на підставі аналізу положень теорії доказового права, зокрема методології судової ідентифікації, проаналізовано процесуальну та непроцесуальну її форми. За результатами аналізу надані пропозиції до чинного Кримінального процесуального кодексу України.