Зарубіжні наукові дослідження почеркових об’єктів, виконаних особами в стані алкогольного сп’яніння - Кириленко, С.С. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
У статті наведено аналіз праць зарубіжних авторів з дослідження почерку осіб, що перебували в стані алкогольного сп’яніння, а саме розкрито основний зміст найбільш значних з цих досліджень та здійснено порівняння їх результатів між собою із зазначенням причин розбіжностей.