Міжвідомчий Науково-методичний збірник
"Криміналістика і судова експертиза"
ISSN: 0130-2655
PDF Zhylenko Завантажень: 2, розмiр: 358.8 KB

DOI: https://doi.org/10.33994/kndise.2021.66.88

Жиленко Л.В., Новицька І.М.

Досліджено особливості, що впливають на якість і сортність хутра та готових виробів; вивчено дефекти та їх вплив на вироби; складено послідовну схему дослідження виробів з хутра; проведено аналіз споживчих властивостей та оцінку якості хутряних товарів. На прикладі норкових шуб розглянуто особливості дослідження хутряних виробів органолептичним методом під час проведення судових товарознавчих експертиз.

Ключові слова: хутро, асортимент, сорт, дефект, ідентифікація виробу, хутряні напівфабрикати, алгоритм